Shanxi Guangyu

FABRIKANT VAN HET NIEUWE LICHT

Pallieter RENEFF heeft ruim twee jaar research gedaan naar LED verlichtingsfabrikanten. Na een grondig selectieproces waarin diverse ondernemingen zijn geanalyseerd en bezocht, heeft Pallieter RENEFF een belang genomen in LED verlichtingsfabrikant Shanxi Guangyu LED Lighting Co., Ltd. (GYLED).

GYLED is een vooraanstaand producent van LED verlichting gevestigd in Centraal China. Met een grote productiefaciliteit in Linfen (Shanxi) en meerdere vestigingen verspreid over China richt GYLED zich op de ontwikkeling en productie van met name LED verlichting voor de industrie, wegen, tunnels en architectonische faƧadeverlichting voor gebouwen.

GYLED

EEN A-MERK

GYLED is in korte tijd uitgegroeid tot een internationaal toonaangevende aanbieder van duurzame en kwalitatief hoogwaardige verlichting. Terwijl GYLED in Europa snel aan bekendheid wint, wordt het merk in Aziƫ onder de A-merken geschaard. De mogelijkheid om het succes van GYLED in China uit te kunnen bouwen naar Europa en de US is een van de redenen geweest om in GYLED deel te nemen.