Pallieter Packaging

Packaging als vijfde divisie Pallieter

In 2023 heeft Pallieter een vijfde divisie toegevoegd, Pallieter Packaging. Hiermee heeft Pallieter haar entree gemaakt in de wereld van verpakkingen. Een wereld die het komende decennium nog drastisch zal veranderen als gevolg van de noodzaak tot verdere verduurzaming en de veranderende rol van verpakkingen als verlengstuk van een merk- of organisatie-identiteit. De eerste stap is gezet middels het nemen van een belang in Bonsema Group.

Bonsema Group is een leidende aanbieder van verpakkingen in Noord Nederland en bestaat uit Bonsema Verpakking, Dozenproducent en Vermeulen verpakkingen en heeft vestigingen in Kolham, Hoogeveen en Leeuwarden.

Papier en karton zit in het bloed van de diverse bedrijven en gaat ver terug in de tijd. Zo is Vermeulen verpakkingen in 1769 begonnen als papiermolen in Friesland. Tegenwoordig bestaan de activiteiten van Bonsema Group met haar bedrijven uit een handelstak voor B2C klanten, alsmede een productietak met een up to date machinepark. Bonsema Group is actief in verpakkingen in de breedste zin van het woord. Niet alleen op het gebied van de diverse productcategorieën, zoals “papier”, omsnoering” en zelfs ”verpakkingsmachines”, maar ook binnen de productcategorieën zelf. Door dit brede aanbod is men voor alle situaties bij Bonsema Verpakking aan het juiste adres!

Tot slot zijn er diverse kanalen om met Bonsema Group zaken te doen, middels haar vestigingen, de accountmanagers van de diverse bedrijven maar natuurlijk ook via de state of the art web shop.