Truckland Lease

Truckland Lease is een samenwerking tussen Truckland en DLL. Het label is opgericht om de dienstverlening van Truckland nog completer te maken. De sterke positie en jarenlange expertise van Truckland in de transportwereld enerzijds, en de gespecialiseerde kennis van DLL op het gebied van kredieten en financieringen anderzijds, vormen een uitstekende basis voor succesvolle dienstverlening. 

Door de samenwerking kan Truckland haar klanten namelijk een transportmiddel aanbieden inclusief financiering. Klanten van Truckland hoeven dus geen financiering meer te regelen bij een derde partij.

Bij de dienstverlening van Truckland Lease is maatwerk het sleutelwoord. Per situatie wordt gekeken welke financiële oplossing het meest geschikt is voor de specifieke situatie. De voor- en nadelen van de verschillende producten worden uitvoerig samen met de klant afgewogen. Daarnaast biedt Truckland Lease een breed pakket aanvullende diensten bestaande uit onder andere reparatie- en onderhoudscontracten en verzekeringen.

Truckland Lease

PRODUCTEN EN DIENSTEN

Met Truckland Lease heeft Pallieter Trucks haar Truckland divisie uitgebreid tot een one-stop-shop voor de bedrijfswagenbranche. De producten van Truckland Lease kunnen grofweg worden ingedeeld in twee categorieën. Naast finanicial lease producten waarbij klanten juridisch eigenaar worden van het gekochte materieel, biedt Truckland Lease haar klanten ook de mogelijkheid om materieel te huren. Welke optie het meest interessant is, hangt af van de specifieke klantsituatie.

AANVULLENDE DIENSTVERLENING

Op haar dienstverlening compleet te maken biedt Truckland Lease een uitvoerig pakket aanvullende diensten waarmee Truckland Lease haar klanten zoveel mogelijk tracht te ontzorgen. Het dienstenpakket bestaat onder andere uit de volgende diensten.

  • Reparatie en onderhoud
  • Banden
  • Verzekeringen
  • HSB (houderschapsbelasting)
  • Eurovignet
  • Financieren van gebruikt materieel
  • Financing of second-hand equipment