Pala Group

BRENGT BMW RIJDEN DICHTBIJ

De merken BMW en Mini hebben geen introductie nodig. De gevleugelde slogan ‘BMW maakt rijden geweldig’ omvat precies waar het merk voor staat en is het credo van de dealerbedrijven van Pala Group. Op negen strategische, uitstekend bereikbare locaties in Gelderland, Noord-Brabant en Limburg werken ruim tweehonderd verkoopadviseurs en servicemensen er dagelijks hard aan om ‘geweldig rijden’ te realiseren voor hun klanten.

Of het nu gaat om een nieuwe BMW of een occasion, een zakelijk leasecontract of simpelweg een onderhoudsbeurt, de BMW dealerbedrijven binnen Pala Group weten de merkwaarden van BMW en Mini perfect te vertalen naar het daarbij horende servicelevel en brengen daarmee de merken dichtbij de veeleisende autorijder. En ook voor de spraakmakende M modellen en de energieneutrale I modellen weten klanten hun weg te vinden naar de showrooms van de verschillende dealerbedrijven van Pala Group.

Pala Group is een belangrijke partner voor de distributie van importeur BMW Nederland. Jaarlijks worden er zo’n 2000 nieuwe BMW’s en 400 MINI’s aan klanten afgeleverd. Daarnaast is een uitstekend geoutilleerd schadeherstelbedrijf een belangrijk onderdeel binnen Pala Group. Hier worden auto’s na een onverhoopt ongeval weer volledig in originele staat hersteld.

Tot slot biedt Story Next, gevestigd in Oss, een uitgebreide keuze aan premium occasions. Mocht de gezochte occasion onverhoopt niet in de showroom van Story Next staan, dan kan Story Next uiteraard alsnog op zoek gaan naar de gewenste uitvoering.

Facts

Aantal medewerkers

Er werken c.a. 270 mensen bij Pala Group.

Aantal vestigingen

Pala Group heeft 11 vestigingen in Nederland.

Aantal verkochte nieuwe voertuigen (BMW & MINI)